Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Na angl czy na pl? Na oby dwóch mogę Ci dać.
wątek zamknięty
gdzie jest notebook i jak mam go użyć ? 😉
wątek zamknięty
jedna z zakladek w Twoim mailbox, wystarczy ze nawet jedna literke wpisze i Ci zaliczy
wątek zamknięty
dziękuję :kwiatek:
edit: jak mam zrobić to zadanie: Reach 1 karma point  🤔
wątek zamknięty
1 punkt karmy zdobywasz za każde 30 dni seniority na howrse, także poczekaj aż Ci stuknie 30 dni. Są też inne sposoby, ale ten chyba najprostszy.
wątek zamknięty
Na angl czy na pl? Na oby dwóch mogę Ci dać.

Mówisz o pracy? Bo nie wiem do kogo piszesz.. :P Jeśli tak, to szukam oferty stajennego na pl ;]
wątek zamknięty
jak najszybciej odzyskać morale?
wątek zamknięty
Znalazłam lizawkę.  💃
Dzięki wql za pomoc 😀
wątek zamknięty
Dobra, nic nie zrozumiałam więc ponawiam pytanie...
Czy na polskim howrse są jakieś kody? Najbardziej przydał by się taki na energię.
wątek zamknięty
"Kod" na energię to turnipy, stroke, lizawka, padok/boks.
Na angielskim jest ten plus, że za Xanthosa koń z najsłabszą energią dostaje +10.
Koniec kodów.
wątek zamknięty
O, pisze już ujeżdżenie a nie ujeżdżanie. 😀
wątek zamknięty
mam na ANGIELSKIM i POLSKIM howrse seahorse x2, chce się ktoś wymienić? 😉
wątek zamknięty
Czy na polskim howrse są jakieś kody? Najbardziej przydał by się taki na energię.

A są jakieś na angielskim? bo zrozumiałam, że jak pytasz o kody na polskim, to skądś musiałaś na to wpaść :p
wątek zamknięty
a jak ulepszyć łąki w swoim ośrodku ? mam 3 duże łąki, czystość 100 % jako pastwiska, a na mojej głównej ośrodaka, nie mam żadnej gwiazdki   🤔

edit: można brać udział w zawodach w nie swoim ośrodku ?
wątek zamknięty
Mam problem z 25 zadaniem.Jak je przejść??

ZADANIE Nr 25
Użyj Powiewu Eola

« Otrzymujesz Powiew Eola. Przypisz go do swego konia o imieniu: Tęcza. W ten sposób twój koń będzie lepszy w zawodach! Aby przypisać Powiew Eola do Tęcza, przejdź do Czarnego Rynku (Hodowca > Czarny Rynek), zaznacz przedmiot i postępuj zgodnie z instrukcjami🙂. »

Zadanie: Przypisz Powiew Eola do swego konia Tęcza

Proszę o szybką odpowiedź. 🙂
wątek zamknięty
noen. wyjscia sa dwa albo masz swiezo zalozony osrodek i jeszcze Ci go nie sklasyfikowalo, albo nie wrzucilas zadnej łąki jako pastwisko dla konia. A co do startu w zawodach to mozesz brac udzial w KAZDYCH dostepnych dla Twojego konia zgodnie z jego skills.

Demi, zeby zrobicc to zadanie musisz kupic na Czarnym Rynku za kupon Powiew Eola. Wchodzisz w karte tego itemu i tam masz "Zaplac za przedmiot" a po prawej stronie masz konie do wyboru ktorym mozesz to dac. Zaznaczasz Tęczę i klikasz "użyj". Wydaje mi sie ze i tak podpowiedz z zadania jest w 100% jasna.
wątek zamknięty
Dzięki.
wątek zamknięty
Ja czekam już tylko do jutra i 2 zadania ukończone (aby móc pogłaskać konia w schronisku, albo kupić jakiegoś na aukcji trzeba mieć przynajmniej 10 dni stażu, albo taki specjalny klucz). I potem jeszcze 1 dzień i zadanie : osiągnij staż 11 dni z głowy! Ufff...

W mojej stajni ciągle się ktoś rejestruje w jednym z moich 10 nędznych boksików. Nie mówię, że mi się to nie podoba, ale czy można mieć kilka stajni naraz? Gdybym miała więcej kasy niż tylko 2000 e, to bym dokupiła następne stanowiska .Hm...po prostu też chcę rejestrować konie w mojej stajni...

Pozdro 😎
wątek zamknięty
Nie, stajnię można mieć tylko jedną, kasa jest osobna dla twojego konta i konta EC. Jeśli nie masz kasy to siej ile wlezie (len i bodajże owies przynoszą najwięcej zysku). Ja się w hotel nie bawię, czekam aż zaoszczędzę nieco kasy i dopiero wtedy ruszę z hotelem.
wątek zamknięty
najbardziej opłacalna do siania jest rzepa 😉

boksy możesz rezerwować dla siebie i wtedy nikt ci ich nie zajmie 🙂

na angielskim howrse wymienię się bardzo chętnie za fertility wand! potrzebna mi to wykonania zadania 😉
wątek zamknięty
najbardziej opłacalna do siania jest rzepa 😉

Owszem, ale dla większości początkujących wydanie załóżmy 2 x 500 equus (przy padoku 6ha) to jednak spory wydatek, mi na polskim zostało parę groszy. Z resztą w polskie howrse się nie bawię, jestem na angielskim.

sei

co byś dała za ferility wand?
wątek zamknięty
thaya : dziękuję za odpowiedź  :kwiatek:
wątek zamknięty
Bay, mam:
PoC, Seahorsy, Orchidee, DLaures (czy jak to tam idzie), EWind i GSpurs.
Pandora zapewne cie nie interesuje 😉

niby tak z tymi rzepami ale za to sa ogolnie najbardziej oplacalne.
2 x 500 + 300 (nawoz) = 1300 a rzep wychodzi ponad 400 spokojnie z tego co pamietam. do sprzedania za 25(?) co daje nam 10000 wiec zyskujemy 8700 😉
wątek zamknięty
Z tego co rozumiem, to punkty karmy dostaje się 1 punkt za 30 dni grania.
No to jak niektórzy mają już na polskim prywatne sprzedaże jeżeli na nie potrzeba 3 punkty karmy??  🤔
wątek zamknięty
na razie trzeba mieć 10 dni stażu na prywatne.
wątek zamknięty
A ja mam już 13..  🤔
wątek zamknięty
A masz dwa konie na stanie?
wątek zamknięty
Mam..  😲
wątek zamknięty
Już wiem. Masz 2 konie i ponad 10 dni stażu = możesz WEJŚĆ na prywatne aukcje, ale nie możesz sprzedawać koni.

fakt niektórzy mają więcej karmy, ale nie mam bladego pojęcia dlaczego...
wątek zamknięty
Co do karmy to jedynym wyjściem jest to, że kupują passy ("kupony"😉 za pieniądze.

Bo nawet na polskim howrse, zasady zdobywania karmy:
[quote="www.howrse.pl"]
punkt Karmy jest przyznawany za każde 30 dni stażu.
punkt Karmy jest przyznawany za każde 10 kupionych kuponów (np. razem z 1szym, 11tym, 21szym itd.)
otrzymujesz punkt Karmy za każdym razem gdy jedna z 5ciu sponsorowanych przez ciebie osób otrzyma swój pierwszy punkt Karmy[/quote]
są takie same jak na angielskim. Także jak wyżej. Większa karma=passy-kupony za PLN.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.